Skredderhaugen Racing for alle raser

Skredderhaugen Derby 2022

Velkommen til Skredderhaugen Derby!

Generelt:

Derbyen er en uhøytidelig årlig konkurranse med fokus på høy mestringsgrad og moro for hund og eier.

Konkurransen går ut på at hunden løper solo fra start til mål på raskeste tid. Vi benytter en falsk hare som motivasjon, men det er ikke noe krav at hunden løper etter denne – her er alle hjelpemidler tillatt! Dersom hunden aldri har vært med tidligere og ikke skjønner hva konkurransen går ut på ved første forsøk, er omstart mulig. De raskeste fire hundene i hver klasse* premieres.

Som på alle våre tilbud er alle raser velkomne til å delta på Derby. Deltakende hund må være fylt 12 måneder (små raser*) og 15 måneder (store raser**). For valper under 10/15 måneder: se egne regler under. Hunder over 8 år stiller i veteranklasse. Alle hunder skal være vaksinert etter NKKs regelverk.

Klasser

Alle raser som stiller med mer enn fire deltakere vil få sin egen klasse. Raser som stiller med mer enn fire av hvert kjønn vil få kjønnsdelte klasser. Det er ofte flere som ønsker å la valpen sin prøve dette – det skal valpen selvsagt få lov til. Av erfaring så vet vi at noen uker fra eller til har MYE å si på hvor langt det er bra for valpen å løpe og hvor fort det går. Derfor må dette tilpasses individuelt på stedet. Valper får løpe to korte løp i pausen mellom runde 1 og 2. Det koster 50,- og påmelding og betaling skjer på Derbyen.

Det er lurt å sette seg inn i hvordan Derbyen foregår.

Pris og påmelding:

Pris:
250,- for første hund
200,- for andre hund av samme eier
150,- for øvrige hunder av samme eier

Påmelding og betaling skjer via Vipps på Skredderhaugen Derby påmelding #694796. Ved etteranmelding etter påmeldingsfristen gjelder dobbelt startavgift. Påmeldingsfrist er 28. august.

NB! Etter påmelding på VIPPS må du sende din e-postadresse til andre@skredderhaugen.no eller sms til 47 70 70 75, for å motta et registreringsskjema for din(e) hund(er).

Har du ikke Vipps kontakt da også André på tlf. eller epost, for betalings- og påmeldingsinfo.

Camping:

Det er mulig å campe på stedet, uten strøm. Pris 100,-. Bestilles på epost til André

Andre alternativer til overnatting:

http://www.steinvikcamping.no/
http://furuodden.no/
https://www.sveastranda.no/
Rudshøgda og Woods Hotel (Mjøstårnet) https://frich.no/wood-hotel-by-frich-s

Annet:

Ved spørsmål om Derbyen kontakt Annette C. Lund (40 22 25 13, annette@skredderhaugen.no ) eller André Lund (47 70 70 75, andre@skredderhaugen.no).

Forklaring:

*Klasse: Vi prøver å gjøre konkurransen så rettferdig som mulig. Vi deler inn i flest mulig klasser. Hver rase får sin egen klasse, når rasen har fire eller flere påmeldte. Hver rase kjønnsdeles når det er fire eller flere av hvert kjønn. Det er også noen «oppsamlingsklasser», for hunder som ikke har egen raseklasse. Eksempler på det er stor, liten, medium, stor mynde, liten mynde, lurcher/myndeblanding, osv. Disse klassene blir satt opp etter hvert som vi får oversikt over hva som er registrert etter påmelding. Får vi inn påmelding av fire hunder som er veldig like i typen, er det stor sannsynlighet for at de får egen klasse. Klassene blir først satt 100 % etter påmeldingsfristen har utløpt. Etteranmeldte hunder blir passert i en av disse klassene.

**Skillet på små/store raser går på 20 kg +/- voksenvekt.
Eks. Liten: Fransk bulldog, whippet, etnahund. Stor: Greyhound, schæferhund, labrador, boxer, border collie.

Stor takk til alle våre flotte sponsorer!

DG Doggear
Pets Moelv
Seleverkstedet
Ringsaker dyreklinikk
Wsdogshop
Byggmakker Næroset
Coop Obs

Apotek 1 Moelv
Vofsi
Europris
Dogoutlet.no
Extra leker Hamar
Baker kristiansen
Team Mjóhundr

Hoka One One
Dyrego Hamar
Kiwi Næroset
Rema 1000 Moelv
Spar Mjøsbrua
Kiwi Moelv